maanantai 19. joulukuuta 2016

Joulua

Löysin tässä taannoin kirpparilta pari ihanaa vanhaa puista vatia. Molemmat hiukan ravistuneita kun olivat kuivassa sisätilassa olleet. Mutta kun vein talliin niin kostuivat ja turposivat hyviksi. Toinen on sisältä kuitenkin vähän järsityn näköinen, tämä toinen on parempi. En sitä toistakaan kuitenkaan malttanut jättää ostamatta kun halvalla kerran sain. ;)
Itsenäisyyspäivänä leivotut piparit alkoi jo uhkaavasti loppua, joten leivottiin nyt sunnuntaina vielä lisää toinen satsi. Nyt tehtiin vain pikkuheppoja ja sydämiä. Tässä niitä heppoja.

Löysin nettikaupasta tuollaisia kivoja taalainmaaheppakippoja. Tilasin sitten kerralla kaksi, kun yhtä kohti postikulut olisi olleet aika korkeat. Näitä oli punaisiakin mutta meidän keittiöön siniset sopii paremmin.

Tallin hyllyllä on ollut joulua jo tovi. Hiukan tuo asetelma vaihtui vielä, nostin vuohitallin puolella olleen puisen pukin tuohon. Mosaiikkisydämen ja tuon valokartiojutun tein käsityökoulussa. Joulutähti on silkkikukka, kylmässä tallissa ei nyt talvella aidot kukat pärjää.
Yksi jouluksi suunnittelemani käsityöjuttu on vielä tekemättä, mutta katsotaan nyt jääkö se sitten ensi jouluun. :) En nyt aio ottaa mitään stressiä. Hyvää joulua siis kaikille blogini lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti