keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Jouhikoruja

Nyt oli taas kertynyt näitä jouhikorujen kuvia. Nämä on tehty jo pidemmällä ajalla.
Tässä aluksi muutama kumihimo-tekniikalla tehty. Tämä ensimmäinen taisi olla näistä onnistunein. Kokeilin vaihteeksi todella paksua punosta, en ollut aiemmin näin paksua kumihimolla tehnytkään. Ei se ihan helppoa ollut, jouhet irtoili kiekon koloista. Mutta lopputulokseen olen tyytyväinen. Tässä oli hopeiset päät ja niiden innoittamina tosiaan noin paksua punosta ylipäätään päätin yrittää.
Myös tässä on hopeiset päät ja hopeinen riipus. Tämän jouhien tarina on hauska, korun saajan mies kävi ne salaa leikkaamassa ponin hännästä. ;)
 
Tämä on myös kumihimoa. Tähän löysin riipuksen käsityömessuilta muutama viikko sitten.
Ja tässä uuden kuvausassistenttini kanssa viiden säikeen punos. Tämä punoksen teen ihan vaan käsissä.
Rantalangasta väännetyn hevosen on tehnyt Iina Vilén. Ihan tällaiseksi kuvausassistentiksi sen ostin ja onhan se mukavan näköinen pöydällä koristeena. Uskomattoman taitavasti tehty!
Kuvausassistenttina heppa on osoittautunut todella päteväksi varsinkin näiden avaimenperien kuvaamisessa, koska tupsut saa hyvin ripustettua hepan korvaan.
 
Näitä tupsuja tapaan tehdä aina punoksen loppupäästä ylijäävistä jouhista. Tämä alla oleva on kaikista paksuin, löysin noita paksuja nauhapäitä myös käsityömessuilta.
Ja tässä vielä neljän säikeen punoksella tehty kaksinkertainen rannekoru. Tämä oli vasta toinen näihin päihin tekemäni.

3 kommenttia: