maanantai 17. lokakuuta 2016

Kanervia

Tämä on oikeastaan vähän kuin jatkumoa noihin kurpitsajuttuihin. Kun mietin että mitä kaikkea niistä tekisi niin Pinterestistähän löytyi kaikkia kivoja asetelmia ja siitä se ajatus sitten lähti.
Kulunut kesä oli ensimmäinen kun laittelin kesäkukkia vähän enempi kuin yhden pötin. Sekin innostus lähti oikeastaan tallin sisustamisesta kun keväällä sinne ostin narsisseja ja ne näytti niin kivoilta. Kesäkukkia en ole pahemmin harrastanut, koska vuohet ne irti päästessään kuitenkin syö ja monet orvokit on vuosien mittaan kadonneet hyvinkin nopeasti parempiin suihin. Useamman vuoden menin siis vaan yhdellä silkkikukalla, jota sitäkin toki yritettiin syödä. ;) Nyt tänä kuluneena kesänä kuitenkin sain aika hyvin kutut pysymään aitauksissa ja nyt niitä ei olekaan enää kuin kaksi kuttua jäljellä kun kolmas vanhus tässä jokin aika sitten piti lopettaa.

Mutta niihin kanerviin. Tämän siivilä-tonkkasysteemin näytin jo aiemmin kesällä kun siinä oli krysanteemia tuon muratin kanssa. Krysanteemit on nyt entisiä ja vaihdoin niiden tilalle valkoisia callunoita ja laitoin täytteeksi sammalta ja muutaman kurpitsan.
 Ja tässä pöllökipossa oli aiemmin alkukesästä lahjaksi saamani pelargonia.
Myös tässä vanhassa kattilassa oli kesällä krysanteemeja jotka olivat nyt jo parhaat päivänsä nähneet ja saivat väistyä kanervien tieltä.

Ja sitten kirppislöytöjen pohjalta tein pari muutakin asetelmaa. Näihin siis innoitus tuli Pinterestin kuvista. Kirpparilta löysin halvalla vanhan potkukelkan ja myös tämä puulaatikko on sieltä. Tämä vähän hakee vielä paikkaansa mutta on nyt ainakin toistaiseksi tuossa.

Toiseen asetelmaan löysin kirpparilta perunalaatikon ja vanhan lapion. Puulaatikko löytyi vanhasta saunastamme ja ison hevosenkengän sain kesällä valokuvaamani shirehevosen omistajalta.
Callunoiden seassa oleva lasipallo on valaisin joka toimii aurinkokennolla ja syttyy hämärässä. Mutta todella heikko valo siinä on.
Myrskylyhty on kotoani ja se on ollut meillä jo jonkin aikaa tallissa, mutta nyt laitoin sen sisälle ledvalot.
Perunalaatikon kiinnitin tallin ulkoseinään parilla ruuvilla.
Olisin halunnut löytää asetelmiin koristekaalia mutta jostain syystä niitä ei nyt tunnu olevan missään myytävänä. Kovalla etsinnällä sentään tuon muratin löysin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti